Globus

Dnevne sobe

Z elementi Globus lahko oblikujete mladinsko sobo čisto po vaši meri. Garderobne omare z drsnimi vrati so odlična rešitev za vso garderobo ki jo najstnik premore. Drsna vrata so lahko v barvi češnje, peščeno bež, ali v kombinaciji z vzorci. Vrata drsne omare so lahko obdelane tudi z ogledalom za modno revijo najstnika vsak dan.

globus, mladinske sobe, dnevne sobe, predsobe, spalnice
Uporaben prostor je v mladinskih sobah še kako pomemben. In predalniki lahko čudovito rešijo vse skrbi kam spraviti vso najstnikovo opremo od spodnjega perila, nogovic in vseh modnih dodatkov, ki jih najstnih ima. Predalniki so različnih širin, višin, z odprimi nišami ali popolnoma zaprti. Tudi predalniki nudijo širok razpon barv, kot ostali Globusovi elementi

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

Kakovosten počitek je ključen za dobro počutje, zato igra postelja in njena umestitev v prostor pomembno nalogo. Pri programu Globus lahko izbirate med različnimi širinami postelj (90,120,140,160 ali 180cm). Vzglavna stranica je lahko lesena ali oblazinjena v umetno usnje krem barve .

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

Urejen prostor s pisano mizo in pisarniškim stolom pomembno prispeva k organiziranosti in doslednosti najstnika k pristopu do šolskih obveznosti. Globus ima dve širini pisalnih miz z predali. Tudi viseči elementi nudijo veliko uporabnega prostora, kamor se lahko pospravi vso šolsko potrebščino.

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

Katalog Globus z elementi si lahko ogledate na katalog pohištva Globus

Pošljite nam sporočilo

 
 
 
 
 

Pokličite nas

04 / 535 35 48 (Salon Lesce)


Kjer vam bomo z veseljem pomagali pri vprašanjih.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu