Magnet Predsoba

Predsobe

POLETNA AKCIJA

-20%

Popust velja za naročilo od 27.6 2024 do 31.7.2024

Predsoba je prvi prostor, ki vas pozdravi ob prihodu.
Običajno ni prostorna, zato je še toliko bolj pomembno, da je lepa in lepo organizirana.
Predosba Magnet nam omogoča prav to - lepo in funkcionalno pohištvo.Obešalne stene in omare za plošče, omarice za čevlje, prostor, kamor lahko sedete, da se lahko preobujete so osnovi elementi predsobe.
Vsaka stvar bo tako na svojem mestu tudi, ko boste v ogledalu preverili svoj videz itk pred odhodom in pograbili ključe z mesta, kjer imate prostor za malenkosti..Predsoba Magnet je izdelana v enakem dekorju in enaki obliki kot dnevna soba in spalnica Magnet, tako lahko dosežete celovit in enoten videz vašega bivalnega prostora.Predsoba Magnet ima izredno lepe barvne odtenke hrasta, bele in kašmir sive, ki jih lahko poljubno kombinirate. V kolikor gre za majši prostor priporočamo več bele barve, s čimer dosežete optično večjo in prostornejšo predsobo.
Zanimiva rešitev tako pri manjših kot tudi večjih prostorih je vgradna omara, ki popolnoma zapolni prostor od stropa do tal in katero seveda lahko barvno popolnoma prilagodimo programu Magnet

Katalog predsobe Magnet si lahko ogledate na katalog predsobe Magnet

Predsoba Magnet je vidna v našem pohištvenem salonu v Lescah, na Alpski 62.
Za pravilno izbiro vam svetujemo obisk salona, kjer si lahko predsobo Magnet ogledate ter kjer vam bomo znali tudi pravilno svetovati, da bo izbira res prava in dolgoročna.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu