Pravno obvestilo

Pohištvo Žakelj d.o.o. na svojih spletnih straneh z vso skrbnostjo zagotavlja točnost in ažurnost podatkov, ob tem pa ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi njihove netočnosti ali pomanjkljivosti.

Prav tako Pohištvo Žakelj d.o.o. in ostale pravne in fizične osebe, ki skrbijo za vsebino te spletne strani, ne prevzemajo nobene odgovornosti za posledice, ki bi jih povzročile te informacije, niti za posledice računalniških virusov, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Pohištvo Žakelj d.o.o. prav tako ni odgovoren za občasno nedelovanje strani.

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Pohištvo Žakelj d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.pohistvo-zakelj.si, so last Pohištvo Žakelj d.o.o. in se lahko uporabljajo zgolj v nekomercialne namene, ob tem pa se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Vsebine se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Pohištvo Žakelj d.o.o. si pridržuje tudi pravico do sprememb vsebin.

Osebni podatki

Osebne podatke, ki nam jih boste posredovali ob naročilu kataloga ali pri povpraševanju po naših izdelkih, bomo uporabili izključno v ta namen. Podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu