Magnet

Mladinske sobe

POLETNA AKCIJA

-20%


Popust velja za naročilo od 28.6 do 31.7.2024

Nova otroška in mladinska soba iz Alplesa Magnet spremlja otroka od malega do najstnika. Pohištvo lahko kombinirate z nežnimi toni bele in hrasta ali ga popestrite z barvami front v zeleni, modri, marelici ali v vzorčasti kombinaciji.

magnet_otroška_soba_pohištvo

ZAŠČITA PROTI SEVANJU - Tkanina, ki je vgrajena v določene elemente 99- odstotno prepreči prehod sevanja. Elementi so zasnovati tako, da smo preko mobilne naprave še vedno dosegljivi, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.
Tkanina je vgrajevno v vzglavno končnico postelje, lahko pa se jo namesti tudi v nočno omarico.

magnet_otroška_soba_pohištvo

DOMAČA PISARNA - vsak ima svoje želje in potrebe, zato program omogoča izdelavo pisanih miz po meri uporabnika. Program ima na voljo veliko različic delovnih in pisalnih miz in je že v osnovi zelo približan uporabniku.

magnet_otroška_soba_pohištvo

PREDAL POD POSTELJO - prostora je dovolj za dva polovična predala, lahko pa izbremo takega, ki zavzame ves prostor pod posteljo in ga z dodatno vzmetnico izkoristimo kot dodatno ležišče.

magnet_otroška_soba_pohištvo

ODPRTI REGALI - po meri prostora in želja. Modularni in popolnoma prilagodlivi. So različnih širin in višin, popolnoma ali samo delno odprti

magnet_otroška_soba_pohištvo

BARVE - lahko ste nevtralni in se odločite za belo barvo v celoti, ali kombinirate z ličnicami v drugih barvah, odvisno od uporabnika in barvnih želja. Barva korpusa je lahko bela ali hrast, barva front je lahko zelena, modra, marelična, bela, hrastova ali s tiskom.

magnet_otroška_soba_pohištvo

Katalog otroške in mladinske sobe MAGNET si lahko ogledate na katalog pohištva MAGNET


Pokličite nas in se dogovorite za svetovanje in izris na 04/53 53 548 ali nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu