Spalnica Magnet

Spalnice

POLETNA AKCIJA

-20%

Popust velja za naročilo od 28.6 do 31.7.2024

Nova spalnica Magnet prinaša zaobljene brezčasne oblike in zaščito pred sevanjem med spanjem. Elegantni, prostorni dizajn z inovativnimi rešitvami ustvarjajo sprošujočo oazo dobrega počutja.

spalnica, bela, hrast, izdelava po naročilu, postelje , garderobne omare

Skupno oblikovane podrobnosti spalnice Magnet dopolnjujejo raznoliki osnovni elementi, prostorne garderobne omare, postelje z zračnim podnožjem, različni ročaji ter naravnimi materiali, ki zagotavljajo zdrav spanec ter regeneracijo telesa.

spalnica, bela, hrast, izdelava po naročilu, postelje , garderobne omare

Garderobne omare z mehknim zapiranjem, skupaj z osnovnimi elementi in posteljami dopuščajo spremembe v postavitvi ter nudijo optimalen izkoristek prostora. Zračne postelje Magnet z nastavljivim dnom po višini navdušujejo s preprostimi zaobljenimi linijami in mehko oblazinjeno vzglavno končnico v treh barvah tkanine.

jedilnice_stoli_mize_hrast_masiva_oljeno

Spalnica Magnet omogoča različne kombinacije ročajev, od lesenih do kovinskih v različnih oblikah. Osnovna barva sta hrast in bela, ki ju lahko poljubno kombinirate.

kuhinje, jedilnice, jedilniški stoli,

Tkanina, ki je vgrajena v nočno omarico kar 99% prepreči prehod sevanja mobilnih naprav. S tem omejimo škodljivo sevanje, ki negativno vpliva na telesno in druševno zdravje.

Pisalna miza je pomemben element, zato ji lahko določate velikost po meri, izberete barvo in ročaje po želji. Maksimalna dolžina pisalne mize je 240cm, debelina plošče je 38mm.
Pisalno ali račulaniško mizo lahko dopolnite s predalniki, policami, kockami, visečimi omraciami, oblogami in različno visokimi regali in omarami.

spalnica, postelja, garderobna omara,

spalnice, garderobna omara, pisalna miza, nočna omarica
spalnica, pisalne mize, izdealva po naročilu, bela, hrast

spalnice, garderobna omara, pisalna miza, nočna omarica

spalnica, pisalne mize, izdealva po naročilu, bela, hrast

globus, mladinska soba, otroška soba, splanice, dnevne sobe

Katalog spalnice Magnet si lahko ogledate na katalog spalnic Magnet

Spalnica Magnet je vidna v našem pohištvenem salonu v Lescah, na Alpski 62.
Pokličite nas in se dogovorite za svetovanje in izris na 04/53 53 548 ali nam pišite na lesce@pohistvo-zakelj.si

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu